Line-up

ROCK 'N REX 2022 - LINE-UP

ENO

De Gentse band rond Eno Meulenbergs brengt popmuziek van het dansbare, ruwe en authentieke soort. Dit vijftal is niet vies van wat experimenten met diverse bizarre geluiden. Aan de andere kant kennen ze ook de kunst om een pakkende single te schrijven. Good Together is in elk geval een boeiende en originele debuutsingle!

Meer info

CUTS & BRUISES // WASTE

Deze band uit Aarschot is ontstaan in 2019. Cuts & Bruises maakt grungy noise-rock met een duister kantje. Het is geen verrassing dat deze muziek in een griezelige en donkere kelder is gemaakt. De dikwijls melancholische teksten gaan hand in hand met mysterieus gitaarspel. De stilte voor de storm zal niet lang duren aangezien deze snel evolueert naar psychotische uitbarstingen. Bij elk optreden gaat het dak er keer op keer af. Oordoppen in (of niet) en gaan met die banaan!

Meer info.

THE WOLF BANES

The Wolf Banes is dat niet die bende rond Wim Punk, bekend van de dronken wals The Bottle Runs Dry, het helaas nog immer actuele Miles Away From Here, kampvuurknetteraar Fire In The Woods en de garage-klassieker (Shit I Love) Barbara Carrera?

Inderdaad – en de koppige vossen hebben hun streken door de jaren heen niet verleerd: moeiteloos de tand des tijds negerend, kunstig laverend langs ‘next big things’ en nog steeds op jacht naar die tijdloze klassieker.

Meer info.

RED ZEBRA

Zelfs corona heeft Red Zebra niet klein gekregen. Meer nog, de groep werkt momenteel aan nieuwe nummers.

Die zullen de komende maanden een plaats krijgen in de set van oud en minder oud werk gebouwd rond hun classic I Can’t Live In A Living Room die dit jaar op plaats 9 terecht kwam in de Belpop 100 van Radio1!

Meer info.

BARKING BRUCE

Waar Barking Bruce komt, gaat het publiek nog lang niet naar huis!

De energieke Vlaamse coverband Barking Bruce bundelt individuele kwaliteiten in net dié nummers waar je als publiek direct op los wilt gaan. De band serveert een flinke dosis rock, grunge, punkrock en hiphop, overgoten met een smakelijke Barking Bruce saus. Denk hierbij aan een stevige Pearl Jam klassieker, een herwerkte versie van Zombie, een Punkrock en Metallica Medley waarbij de muren amper overeind zullen blijven staan en verder vette hits van o.a. The Foo Fighters, Linkin Park, Radiohead, Rage Against The Machine en Nirvana.

Meer info.

Sfeer foto’s