Webstek Webstek


WEBSTEK maakt muziek voor de aardmannetjes, bolsjewieken, Catalanen, darters, erfgenamen, fanfaristen, gildeleden, harpoeniers, Irokezen, jokers, kannibalen, lijfeigenen, matrozen, nabestaanden, oneironauten, profeten, quantummechanica, rebellenleiders, struikrovers, troubadours, uurwerkmakers, vrijmetselaars, wandelaars en zoroastriërs.

WEBSTEK is een k-pop (kempenpop) band.

Merkwaardige quotes en reviews

‘Clouseau meets Rage Against The Machine op Aalst carnaval’

irimias timmerman

‘Heel goed’

Rik Torfs

“Zoomcrush laat – zoals de meeste Heibel-creaties – een elektronisch fantasma horen en bliep bliep hoera! Het blijkt deze keer een pop-meebrullertje te zijn. Zanger Camilo “Papi” Donoso Villar – die laat weten dat hij dankzij die Zoomcrush écht zijn aandacht niet bij de les kon houden – werkte er ook een rustig, knap zuiders intermezzo tussenin.”

Luminous Dash

 “De zeskoppige band uit de Kempen maakt muziek voor iedereen ‘van aardling tot marsmannetje’ en die ietwat buitenaardse sfeer vind je zeker terug dankzij de elektronische geluiden die doorheen alle nummers hangen. Het gebeurt niet vaak dat een zanger verkleed als flamencodanser, een gitarist als wielertoerist en een bassist als brandweerman erin slagen moshpits te laten ontstaan. De sfeer zat er duidelijk goed in en WEBSTEK kreeg de zaal meermaals aan het dansen. Met afwisseling tussen stevige gitaar, mechanische geluiden, screamo en soms ook wel een gezonde portie autotune werden de nummers snel aan elkaar gebreid, maar dat zorgde ervoor dat we een vlotte set kregen. Met een zuivere stem en ludieke teksten à la Willy Organ wist WEBSTEK ons goed op te warmen voor de hoofdact.”

Dansende Beren

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *